Huishoudboekjes voor je computer

Vorige week heb ik een aantal manieren beschreven om een papieren kasboek bij te houden. In deze tijd van smartphones en internet bankieren is het natuurlijk ook heel makkelijk om gebruik te maken van een digitaal kasboek. Maar welke kan je dan het beste gebruiken?

Lees meer »

Verschillende opties voor een papieren kasboek

Je wilt je uitgaven bijhouden en besluit een kasboek bij te houden. Maar kies je nu voor een papieren versie of digitaal? Dit is uiteraard een persoonlijke keuze, maar ik zal proberen de verschillende mogelijkheden naast elkaar te zetten. Deze week de papieren varianten.

Lees meer »

Weet jij wat je uitgeeft?

Weet jij precies wat je elke maand waar aan uitgeeft? Heb jij ook wel eens dat je geld hebt gepind en dat je een week later denkt 'ik had toch nog geld in mijn portemonnee?' Of dat je aan het einde van de maand toch minder geld op je rekening had dan je dacht.

Lees meer »

De leukste gratis uitjes in Den Haag en omstreken

De herfstvakantie is weer begonnen, een mooi moment om leuke dingen met de kinderen te gaan doen. En dat hoeft lang niet altijd duur te zijn. Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Den Haag en omstreken, die niets of niet veel hoeven te kosten. Mijn favorieten in Den Haag:

Lees meer »

Wat is je saldo nu?

Weet jij wat je saldo is op dit moment? Een gezonde financiële huishouding, die ook voor de lange termijn stabiel is, begint met het regelmatig checken van je saldo. Dit kan makkelijk met de mobiele app die de meeste banken tegenwoordig hebben. Of anders via Internet Bankieren of het bellen van een telefoonnummer.

Lees meer »

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt ter verificatie en wordt niet gepubliceerd op de website

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.