Over mij

Mijn naam is Liesbeth Poortman. Ik ben 47 jaar, getrouwd en ik heb 2 prachtige dochters. Na 18 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, eerst als project manager, daarna als manager van verschillende teams, kwam de wens om meer persoonlijk een verschil te kunnen maken in het leven van mensen. Dit heb ik gevonden in budgetcoaching, waar ik mijn passie voor het coachen van mensen kan combineren met mijn talent om orde en structuur in financiën aan te brengen. 

Om deze droom waar te maken heb ik een opleiding tot budgetcoach afgerond en ben ik begonnen als zelfstandig budgetcoach. Omdat ik ook nog veel plezier haal uit mijn functie als manager heb ik er voor gekozen om als deeltijd-ondernemer te starten. Zo kan ik het beste van twee werelden combineren. Dit betekent misschien dat ik doordeweeks niet direct kan reageren als u overdag belt, appt of mailt, maar ik zal altijd binnen een dag reageren en zorgen dat ik voldoende tijd heb om u als klant de volledige aandacht te geven die u verdient.

Ik ben aangesloten bij de NVVBS, de Nederlandse vereniging voor Budgetcoaches en Schuldhulpverleners, en ik ben in het bezit van een VOG.