Besparen is gezond

We weten allemaal dat besparen verstandig is. En op je gezondheid letten is ook belangrijk. Maar het is natuurlijk helemaal handig als dingen én goed voor je portemonnee zijn én goed voor je gezondheid. De kans dat je het volhoudt is dan nog groter.

Lees meer »

Wat kost een budgetcoach?

De kosten van budgetcoaching hangen helemaal af van de gezamenlijke aanpak die wordt afgesproken en is dus voor iedereen anders. Maar eigenlijk zou je moeten vragen: wat levert een budgetcoach op?

Lees meer »

Taboe rondom geldproblemen

Er heerst nog steeds een taboe in Nederland om te praten over geldproblemen. Terwijl heel veel mensen ermee te maken hebben. 40% van de huishoudens heeft te maken met betalingsachterstanden en 1 op de 10 mensen heeft financiële problemen (bron: NIBUD).

Lees meer »

Welkom bij de Geldpoli

Welkom bij de blog van de Geldpoli. Op deze plek zal ik regelmatig berichten plaatsen over onderwerpen die te maken hebben met budgetcoaching en financieel gezond leven. Ik ben zeer geïnteresseerd in wat jullie hiervan vinden dus plaats vooral een reactie bij een post. En als er onderwerpen zijn die je graag behandeld wilt hebben kan je dit uiteraard ook altijd laten weten.

Lees meer »

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt ter verificatie en wordt niet gepubliceerd op de website

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.